RØRLEGGERVAKT

Ring oss, vi svarer når de andre sover! | 23 03 54 00

Mens de fleste andre ligger i sin dypeste søvn, står vi klare med godt utrustede servicebiler for å rykke ut med vår rørleggervakt 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Du trenger med andre ord ikke være engstelig for å ringe oss, uansett når på døgnet, eller når på året det måtte være.

Vi garanterer at du får tak i oss, samt at vi møter opp når vi har sagt vi skal komme. Vi har mulighet til å stille med flere rørleggere som har rørleggervakt og utfører døgnservice 24 timer i døgnet, ved for eksempel ekstreme kuldeperioder, eller andre ting, hvis det viser seg å være behov for det.

Rørlegger Oslo - Rørlegger Sentralen AS
Vår rørleggervakt rykker ut 24/7 ved;

– Vannlekkasjer, hvor det er viktig å få stengt av vannet raskt
– Bytte eller reparasjon av defekt VVS-utstyr
– Berederbytte
– Tette vannrør eller avløp på kjøkken, bad eller vaskerom
– Tining av frosne vann- og avløpsrør
– Brudd på avløp
– Arbeid på utvendig bakkekran
– Reparasjon av vanninnlegg
– Graving
– Andre rørleggeroppdrag

Vår spyleavdeling har også 24-timers vaktordning, og rykker ut selv eller bidrar rørlegger i ovennevnte tilfeller.

Rørleggervakt 24 timer i døgnet, hele året!

Rørlegger Sentralen AS har til enhver tid høy tilgjengelighet og beredskap, og en av våre kjernevirksomheter er nettopp rørleggervakt 24 timer i døgnet. Du vil som kunde alltid få svar når du ringer vår 24-timers Rørlegger Døgnservice for:

Rørleggervakt Oslo nord, sør og øst 24 timer i døgnet: 23 03 54 00

Rørleggervakt Oslo Vest, Bærum, Asker, Drammen og Akershus 24 timer i døgnet: 97 51 42 51

Vårt kontor er bemannet fra kl. 08.00-16.00 alle virkedager. I denne perioden er alle rørleggertjenester, tjenester spyleavdeling og VVS-produkter tilgjengelige. Du betaler vanlig timepris på dagtid, selv når vi har mulighet til å komme på kort varsel.

Rørleggervakt 24/7

I vaktperioden kl. 16.00-08.00, samt helg og helligdager besvarer vakthavende rørlegger telefonen for umiddelbar hjelp. Ved behov for høytrykkspyling eller andre tjenester fra spyleavdelingen, vil du bli satt over til vår vakthavende på spyleavdelingen.

Utrykninger i vaktperioden må gjøres opp med bankkort/kredittkort eller kontanter ved frammøte. NB! Dette gjelder ikke borettslag/sameier eller andre med rammeavtale med vårt firma.